RVl9Xf30mmw
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Nis 2013 #2 haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa yaf adminim ALLAH seni eyi edeeeeeeeeeeee bunlarda kim haaahaaahaaa herkes önüne gelene vuruyor haaahaaahaaa
haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa yaf adminim ALLAH seni eyi edeeeeeeeeeeee bunlarda kim haaahaaahaaa herkes önüne gelene vuruyor haaahaaahaaa
cenah41 Aktif Üyemiz 24 Nis 2013 #3 rabbim akıl fikir versin bunlara yaa hadi namaza gidek desen hepsi gaçar haaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Nis 2013 #4 cenah41' Alıntı: rabbim akıl fikir versin bunlara yaa hadi namaza gidek desen hepsi gaçar haaa Genişletmek için tıkla ... Aynennnnnnnnnn birde bu kadar kalabalık olmazlar,,,haaahaaa
cenah41' Alıntı: rabbim akıl fikir versin bunlara yaa hadi namaza gidek desen hepsi gaçar haaa Genişletmek için tıkla ... Aynennnnnnnnnn birde bu kadar kalabalık olmazlar,,,haaahaaa
cenah41 Aktif Üyemiz 24 Nis 2013 #5 safları da ne kadar sık tutmuşlar biz bilem namazda bu kadar sık durmuyoz haaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Nis 2013 #6 haaahaaahaaahaaahaaa Hay allah razı olsun beni güldürdünhaaahaaa en son yerden kalkan varya bende ona acıdım haaa
haaahaaahaaahaaahaaa Hay allah razı olsun beni güldürdünhaaahaaa en son yerden kalkan varya bende ona acıdım haaa
cenah41 Aktif Üyemiz 24 Nis 2013 #7 sorma şarkıya özel klip çekmişler sanki tam oturmuş valla şarkıyla görüntü haaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Nis 2013 #8 valiyiiiiiiiiii kendimi zor tutuyom pufudik telliğimi fırlatacam kafalarına haaahaaahaaa