Hocam yüzeysel bir açıklama yapmıişsınız. Ortada kanıt yok. Neden bu konuyu size taşıyanlar bu konuya cevap vermiyor.
Ben sana düşüncelerimi diyeyim yüzeysele yüzeysel bir bakış açısıyla cevap vereyim.
Farûkî^nin geldiği yer belli. Geldiği yerdeki yaptıklarıda ortada, ben bu çocuğun böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum. Ravzada uzun zamandır aramızda. Herkes sever sayar.Herkesin ona bakış açısı farklıdır ve böyle birşey yapacağını dahi düşünemezler. O yapmaz derler.
Bunu bir matematik sorusu olarak düşünürsem. Soruyu çözmek için formül kullanırım. Benim formülüm faruki ise beni rahatlıkla sonuca yani doğruya götürür. Ama matematikte bir çok formül vardır. Seninde bir formülün varsa beni sonuca kısa yoldan yada uzun yoldan götürür. Farukinin geldiği yerdeki referansı çok olduğu için benim için çok kullanılan bir formül onu kullanıyorum beni sonuca ulaştırıyor. Seni formül olarak kullanmak istiyorum ama duraksıyorum beni sonuca götürebilir mi diye düşünüyorum. Seni az çok tanıyorum. Farukiyi senden çok tanıdığım için onu formül olarak kullanıyorum. Senin bizi doğru sonuca ulaştırmak için bize kanıt sunman gerekiyor ister kısayoldan ister uzun yoldan sonuç doğru olsun yeter.
Yani belge olmadan bu iş olmaz. Benim bütün yazışmalarım noktasına kadar kayıtlıdır. Sende buna benzer bir kanıt ortaya çıkartabilirmisin. Ve bu konuyu sana kim dediyse onuda bu konuya bekliyorum. İlk konudaki yazılarım dahil.