Minareden düşenin parçası bulunurda,gönülden düşenin parçası bulunmaz_
F fuzuli Yeni Üyemiz 3 Eki 2014 #1 Minareden düşenin parçası bulunurda,gönülden düşenin parçası bulunmaz_
F fuzuli Yeni Üyemiz 3 Eki 2014 #2 Bu durumda ne yapmak lazım, Demek ki gönülden hiç düşürmemek lazım-:alkis
VuSLaT Yönetim Yönetici 3 Eki 2014 #3 Minareden düşene üzülürümde sağlam kalmaz,gönülden düşenide düşünmek lazım haaa Bu söz çok çok anlamlı,,, verdiğiniz cevap daha çok anlam kazandırmış tebrikler....
Minareden düşene üzülürümde sağlam kalmaz,gönülden düşenide düşünmek lazım haaa Bu söz çok çok anlamlı,,, verdiğiniz cevap daha çok anlam kazandırmış tebrikler....
Ö Öztürk01 Yeni Üyemiz 9 Eki 2014 #6 ikisinin de sonu ölüm . neden minare? Düşürecek başka yer mi yoktu
VuSLaT Yönetim Yönetici 4 Eki 2017 #7 Gözden....her zaman gözyaşı düşmez azizimm ...!! Kimi zamanda insan düşer....
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Ağu 2018 #8 Öztürk01' Alıntı: ikisinin de sonu ölüm . neden minare? Düşürecek başka yer mi yoktu Genişletmek için tıkla ... Güzeldihaaa
Öztürk01' Alıntı: ikisinin de sonu ölüm . neden minare? Düşürecek başka yer mi yoktu Genişletmek için tıkla ... Güzeldihaaa