sıla
Aktif Üyemiz
Değerli arkadaşlar ,
Yarışmamız bazı nedenlerden dolayı olması gereken zamanda bitmemiştir. Bu konuda bütün arkadaşlardan , yarışmaya katılan arkadaşlardan ve şiir kitabını hediye olarak veren Şevket üstadımızdan şahsen özür dilerim.
Yarışmamıza katılan bazı arkadaşlar oy kullanmamıştır. Müsait olamadılar heralde. Son duruma göre yarışmayı sonlandırıyoruz.
Alınan oylar:
VuSLat 3 Murats44 1 TaHKaR 2 Kalbi-Nur 1 Sila 2 Sahra 2
Sıralama:
1. VuSLaT
2. TaHKar - Sila - Sahra
3. Murats44 - Kalbi-Nur
Yarışmaya katılan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha önce bu kitabı almış olanlar isterlerse , diğer arkadaşlara bu haklarını devredebilirler.
Bu duruma göre kazanan arkadaşlarımız Özel Mesaj yolu ile adres bilgilerini gönderirlerse , hediyeleri kendilerine ulaştırılacaktır. VuSLaT ve TaHKaR adminlerim Haklarını devretmek isterlerse buradan bildiim yaptıkları takdirde diğer arkadaşlar adres bilgilerini Özel Mesaj ile ulaştıdıklarında kendilerine gönderilecektir.
Sıla , Sahra ve Kalbi-Nur..
Yarışmaya katılan ve emek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Hayırlı olsun.
Burada kimler kazandı bu şiir kitabını tam olarak anlıyamadım keşke yarışmaya katılan kadar oylamayada katılan olsaydı sanırım insanlar kararsız kaldı .
Ayrıca Murat Admin galiba sadakayı saraydan çıkarmak istemiyor hhımdaha önce ben bu kitabı almış olsaydım bile hakkımı başkasına devretmezdim çünkü bunun anlamı ve manevi değeri başka