Necip Fazıl'dan İnciler
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #72 Hangi dağa tırmansam muradım ötesinde Murad bugün değil her günün ertesinde .Necip Fazıl Kısakürek.
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #73 -İspat et! Diyenlere derim ki: -Neyle ispat edeyim?.. ispat için kullanacağım her unsur onun mahlukutur. Haliki mahlukuna mı tas(d)ik ettireyim?..
-İspat et! Diyenlere derim ki: -Neyle ispat edeyim?.. ispat için kullanacağım her unsur onun mahlukutur. Haliki mahlukuna mı tas(d)ik ettireyim?..
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #74 Akıl akıl olsaydı adı gönül olurdu, Gönül gönlü bulsaydı bozkırlar gül olurdu.. ] N F K
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #75 Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı; Elindeyse beyazdan gel de sıyır beyazı!
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #76 Eklense de başımadünyada kaç baş varsa Başım onların hepsi için secdeye varsa..
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mar 2011 #80 ARALIK KAPI... Bu dünya bir kuyu, havasız çömlek; Daralıyorum! Kelime, manayı boğan bir gömlek! Paralıyorum! Allah ismi varken lûgat ne demek! Karalıyorum! Kapımı, buyursun diye o Melek; Aralıyorum! Necip Fazıl Kısakürek ..
ARALIK KAPI... Bu dünya bir kuyu, havasız çömlek; Daralıyorum! Kelime, manayı boğan bir gömlek! Paralıyorum! Allah ismi varken lûgat ne demek! Karalıyorum! Kapımı, buyursun diye o Melek; Aralıyorum! Necip Fazıl Kısakürek ..