"Su dökme ardimdan ayrilik yesermesin...!" ~Ibrahim Tenekeci~
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #182 ] ''Kimseyi kıramam ben kendimden başka Dümen bile kıramam incinir diye rota..'' İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #183 Hangi mevsimdeyiz böyle Paletimde renkler kaskatı Oysa Durmadan boyamalıyım, hiç durmadan Renklerini yitirmiş hayatı, Mevsimlerden keder mi, söyle. İbrahim Tenekeci
Hangi mevsimdeyiz böyle Paletimde renkler kaskatı Oysa Durmadan boyamalıyım, hiç durmadan Renklerini yitirmiş hayatı, Mevsimlerden keder mi, söyle. İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #184 Üşürsün sevgili!.. Kıyafetlerin yetersiz kalır yokluğuma.. Hadi "ömrümü" al üstüne!..
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #185 Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşkomzunun hizasına.... ~Ibrahim Tenekeci~
Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşkomzunun hizasına.... ~Ibrahim Tenekeci~
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #186 Bir jeton yanagıma getiriyor da yanagına kokunu rüzgara salsan bana getirmiyor.. İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #188 ] 'Müjde getiren bir insanın içi... Ben olayım Yarabbi..'. İbrahim TENEKECİ
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #190 Gökyüzü kapalı ben açık hece bir dua damlar yapraklarıma ceylan derisinden bir ezan sesi gelir ve cilt olur dudaklarıma. İbrahim Tenekeci
Gökyüzü kapalı ben açık hece bir dua damlar yapraklarıma ceylan derisinden bir ezan sesi gelir ve cilt olur dudaklarıma. İbrahim Tenekeci