Senin için ölürüm'' dedi.. ''Benim için zaten öldün'' dedim. Cesedini alıp çıktı .
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #1 Senin için ölürüm'' dedi.. ''Benim için zaten öldün'' dedim. Cesedini alıp çıktı .
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #2 Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada , Adam olmak her erkeğe nasip olmuyor.
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #3 Affedilen vazgeçilendir... O, affedildi... Çünkü ondan vazgeçildi !...
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #4 Gözümü bağlayıp atsalar sırtımdan itip; Yine senin yanına düşerim, yer çekimi değil, yar çekimi.
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #5 Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren...
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #6 Telaffuzu zor bir kelime gibi unutacağım seni.Çünkü telafisi yok insanın! Ve insan bir insanla yenileyemez kendini!
Telaffuzu zor bir kelime gibi unutacağım seni.Çünkü telafisi yok insanın! Ve insan bir insanla yenileyemez kendini!
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #7 Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun
Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #8 Sıkı sıkı tembihlerler . Unut onu , aklına bile getirme , çıkar kafandan , hafızandan sil .. Sanki seven beynimizmiş gibi.
Sıkı sıkı tembihlerler . Unut onu , aklına bile getirme , çıkar kafandan , hafızandan sil .. Sanki seven beynimizmiş gibi.
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #9 Herkese ''seni sevmedigimi'' söylüyorum. Afrikalı bir annenin oğluna ''Ben tokum sen ye '' demesi kadar basit bir yalan bu.
Herkese ''seni sevmedigimi'' söylüyorum. Afrikalı bir annenin oğluna ''Ben tokum sen ye '' demesi kadar basit bir yalan bu.
ceylannur Yeni Üyemiz 24 Ocak 2012 #10 Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız dedi.Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım.Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim.
Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız dedi.Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım.Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim.