Olur olmaz kişilere içini dokersen. Doktuklerini toplamak,yine sana düşer....
A AyBuKe Yönetici 7 Eyl 2017 #21 Olur olmaz kişilere içini dokersen. Doktuklerini toplamak,yine sana düşer....
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Kas 2019 #22 Bir insanın yüreğinde ne kadar varsan, umurunda da o kadar olursun....
VuSLaT Yönetim Yönetici 8 Kas 2019 #24 Hayat bazı şeyleri kafana vura vura, bazı şeyleride kalbini kıra kıra öğretir....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 Kas 2019 #25 İslam'a 'çağdışı' diyen tarih öncesi hayvanların 'çağdışı' diye anılacağı çağı sen açacaksın! Necip Fazıl Kısakürek
İslam'a 'çağdışı' diyen tarih öncesi hayvanların 'çağdışı' diye anılacağı çağı sen açacaksın! Necip Fazıl Kısakürek
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 16 Kas 2019 #26 “Bir şeyi hatırlamak Allah’ı unutturuyorsa, o şey o kişi için uğursuzdur.” Abdulkadir Geylani
VuSLaT Yönetim Yönetici 30 Kas 2019 #28 Bir insanın yüreğinde ne kadar varsan, um rundada o kadar olursun....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 3 Ara 2019 #29 Bir başkasının aklını ve yüreğini kolayca okuyamazsın. O yüzden onu yargılarken acele etme... Paulo Coelho
Bir başkasının aklını ve yüreğini kolayca okuyamazsın. O yüzden onu yargılarken acele etme... Paulo Coelho
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Ara 2019 #30 “Tembellik, hür insanı esir yapar.” Firdevsi