“Bela dua ile uzaklaşır.” İmam Ali r.a.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 30 Eyl 2018 #101 “Bela dua ile uzaklaşır.” İmam Ali r.a.
VuSLaT Yönetim Yönetici 1 Eki 2018 #102 Seni iki şey anlatır.... Hiç bir şeyin Yokken,gösterdiğin sabır. Herşeyin varken,sergilediğini tavır....
Seni iki şey anlatır.... Hiç bir şeyin Yokken,gösterdiğin sabır. Herşeyin varken,sergilediğini tavır....
Nur Hanım Aktif Üyemiz 2 Eki 2018 #103 Sen doğru ol da varsın sanan eğri sansın. Lâkin sakın unutma ki; Sen kendini bir şey sanmadığın sürece doğru insansın.
Sen doğru ol da varsın sanan eğri sansın. Lâkin sakın unutma ki; Sen kendini bir şey sanmadığın sürece doğru insansın.
Nur Hanım Aktif Üyemiz 2 Eki 2018 #104 Bazı insanlara verebileceğin en büyük değer, isimlerinin baş harfini büyük yazmak olur. Gerisine inanın değmezler.
Bazı insanlara verebileceğin en büyük değer, isimlerinin baş harfini büyük yazmak olur. Gerisine inanın değmezler.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 2 Eki 2018 #105 Ben başkasını eleştiriyorum..... Halbuki, en ziyade hasta benim. Ben, evvel kendime tabib arayarak, şifa bulmalıyım; sonra başkasının şifasına çalışmam gerek.. M.S.A.
Ben başkasını eleştiriyorum..... Halbuki, en ziyade hasta benim. Ben, evvel kendime tabib arayarak, şifa bulmalıyım; sonra başkasının şifasına çalışmam gerek.. M.S.A.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 10 Eki 2018 #106 Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Emile
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 2 Kas 2018 #107 İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmez isen, ya nice okumaktır. Yunus Emre
Nur Hanım Aktif Üyemiz 3 Kas 2018 #108 ]YaIan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yaIan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı bir dene.
]YaIan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yaIan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı bir dene.
Nur Hanım Aktif Üyemiz 3 Kas 2018 #109 ]Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. Erkekler bildiğini okuyor, kadınlarda onların canına okuyor.
]Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. Erkekler bildiğini okuyor, kadınlarda onların canına okuyor.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 4 Kas 2018 #110 Bu meseldir fukarâ kalbine her kim dokuna, Dokunanın dokunur sînesi Allâh okuna. Kenzî