Günün Karikatürü!
TaHKaR Aktif Üyemiz 7 Ocak 2016 #64 mahzungarip' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Murat Adminim bu silahın içindekilerini içer... değilmi?
mahzungarip' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Murat Adminim bu silahın içindekilerini içer... değilmi?
mahzungarip Yönetici 7 Ocak 2016 #65 Murat edminin onun içindikeleri değil içmek direk ağzına sıkar silahı üst üste ateşlerhaaa
MURATS44 Özel Üye 7 Ocak 2016 #66 bunu sevdim :F tam benlik. Tahkar adminim içmek ne kelime . Yanına birde çay vereydi iyiydi mahzungarip. Bunu bana söyleyeceğine kendine bak sayın başganım. günde 3 paket yiyen ben değilim
bunu sevdim :F tam benlik. Tahkar adminim içmek ne kelime . Yanına birde çay vereydi iyiydi mahzungarip. Bunu bana söyleyeceğine kendine bak sayın başganım. günde 3 paket yiyen ben değilim
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 7 Ocak 2016 #67 Şimdi Karar verin içiyormusunuz yoksa?
MURATS44 Özel Üye 7 Ocak 2016 #68 Söylemesi ayıp.. tam yaktım sayfayı açtım bu resmi gördüm. geri söndürdüm. ancak böyle denk gelirdi.