çooooook güzel bir eser beğenerek dinlediğim....sizlere armağn olsun...
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Eki 2014 #1 çooooook güzel bir eser beğenerek dinlediğim....sizlere armağn olsun...
A AyBuKe Yönetici 23 Eki 2014 #4 Dertli evet,,, vuslatı düşünüyomda dertli dertli dinlerken haaa koltuğa oturmuş eli yüzünde camdan bakıyor haaa ve harika saz,harika sözler..of of of kimseye kıymasınlar....
Dertli evet,,, vuslatı düşünüyomda dertli dertli dinlerken haaa koltuğa oturmuş eli yüzünde camdan bakıyor haaa ve harika saz,harika sözler..of of of kimseye kıymasınlar....
MURATS44 Özel Üye 23 Eki 2014 #7 VuSLaT' Alıntı: Azcıkta dertlenin nolcak haaa Genişletmek için tıkla ... haaa . çok acıklı ve dertli ve içten ve ağlamaklı ve güzel söylüyor. Eline sağlık adminim. ama ama bu cümlenin farklı anlamı var. haaa haaa haaa haaa
VuSLaT' Alıntı: Azcıkta dertlenin nolcak haaa Genişletmek için tıkla ... haaa . çok acıklı ve dertli ve içten ve ağlamaklı ve güzel söylüyor. Eline sağlık adminim. ama ama bu cümlenin farklı anlamı var. haaa haaa haaa haaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 10 Tem 2015 #9 Vuslat derki: kalem yaz yürekte ne varsa... Ben sevda da senin ile yürüdüm. Senin bile hiç haberin olmadı. Gece rüyamda gördüm gündüz düşündüm,,, Senin hiç haberin olmadı. Aklımı aldın beni benden götürdün, Erittin tükettin beni bitirdin, Gelir dedim uzaklara bakıttın Senin yine hiç haberin olmadı. Gezdiğim dolaştığım yerde sen vardın Senin ile yüreğimi dağladım. Nice gecelerde düşündüm sabahladım. Yandım amma hiç haberin olmadı.....
Vuslat derki: kalem yaz yürekte ne varsa... Ben sevda da senin ile yürüdüm. Senin bile hiç haberin olmadı. Gece rüyamda gördüm gündüz düşündüm,,, Senin hiç haberin olmadı. Aklımı aldın beni benden götürdün, Erittin tükettin beni bitirdin, Gelir dedim uzaklara bakıttın Senin yine hiç haberin olmadı. Gezdiğim dolaştığım yerde sen vardın Senin ile yüreğimi dağladım. Nice gecelerde düşündüm sabahladım. Yandım amma hiç haberin olmadı.....