Allah ac her gününüzü bir önceki gününüzden hayırlı ve mübarek eylesin inşaallah. Koca Çınar Değerli Üstadımız. Sizi tanıdığımız günden bu güne kadar her an yeni bilgilerle , dosdoğru bilgilerle bizlerle oldunuz. Bizlere o kadar çok şey öğrettiniz ki;
Çınar olmak kolay değil. Gerçekten Koca bir çınarsınız. yıllandıkça değerlenen, değerlendikçe büyüyen sapasağlam bir çınar. İyi ki varsınız Şevket Üstadım. Sizi tanımak gerçekten çok çok büyük bir ayrıcalık. Rabbim sizden binlerce defa razı olsun inşaallah.
Rabbim size, sağlıklı, huzurlu , bereketli, esenliklerle dolu yıllar nasip eylesin inşaallah. Nice yıllara değerli Dost. sizinle beraber bizlere de nice yıllar. yılların değiştiremediği o güzel yüreğinze sağlık. Sizi gerçekten çok seviyoruz Şevket Üstadım. Varlığınız bile dünyalar demek.
Tahkar adminim; Sizide ayrıca tebrik ediyorum. Gerçekten harikasınız. Elleriniz yürekleriniz dert görmesin inşaallah. İki değerli, can dosta sahip olmak ne demektir? Tarifi bile edilemez. Eyvallah sizlere. glü glü glü