TaHKaR
Aktif Üyemiz
Cevap: Resimli " Değil " Şiiri - Şevket OKYAY
Yorumunuz için çok sağolun Vuslat Adminim bende photoshop Duygusu itibariyle beğeniyle çalışmanı inceledim.
yaptığım incelemede....çalışmanızda sabır çok zor ama meyvesi güzelmiş.
İçten ve inançlı gönlünüz var olsun.çalışmanızı Kutluyorum çooooooooooooooook güzellllllllll
Tahkar adminim,,,
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ben de çok beğendim. Tasarım zevki ve renk resimleriniz mükemmel. sonsuz teşekkürlerimle. Konu sıralamasıda yerinde olmuş .
en güzeli Tahkar adminim siz yapmışsınız, sonra ben sonrada murat adminim haaa Daha çok yolun var adminim. Daha çok çalışman gerekiyor :sinsi
Şaka taibii ki, Güzel yüreklerinize , ellerinize sağlık.
Murat adminim, yorumunla bana birşey bırakmamışsın. Bir daha olmasın. Bana da yazacak birşeyler bıraksan sitedeki geleceğin açısından daha iyi olur haaa
Çok teşekkür ederim canlar. Bende çok çok beğendim bu konuyu. Devamı gelecek inşaallah ,,,,,,
Murat adminim, yorumunun altına iimzamı atıyorum. Çok net ve doğru düşünceler. Allah cc razı olsun sizlerden.
Yorumunuz için çok sağolun Vuslat Adminim bende photoshop Duygusu itibariyle beğeniyle çalışmanı inceledim.
yaptığım incelemede....çalışmanızda sabır çok zor ama meyvesi güzelmiş.
İçten ve inançlı gönlünüz var olsun.çalışmanızı Kutluyorum çooooooooooooooook güzellllllllll
Son düzenleme: