Yeter artık bune yasonunda forum dan soğucam
Nur Hanım Aktif Üyemiz 26 Ağu 2018 #12 VuSLaT' Alıntı: İskender pala,katrei matem romanin dan Alıntı bir yazı demetidir nur... Yorumların için teşekkürler...😃 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım anladım ama alay eder gibi bune kusura bakmayın
VuSLaT' Alıntı: İskender pala,katrei matem romanin dan Alıntı bir yazı demetidir nur... Yorumların için teşekkürler...😃 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım anladım ama alay eder gibi bune kusura bakmayın
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Ağu 2018 #13 Sen soğuma forumdan,yorumlarına devam et... Olur böyle espiriler...
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 26 Ağu 2018 #14 Nur Hanım' Alıntı: Yeter artık bune yasonunda forum dan soğucam Genişletmek için tıkla ... soğucam nedir? kendine kendine yanlış anlayıp sonra böyle konuşma istersen. Dolanıp dolanıp cümleyi abartma olur mu ?
Nur Hanım' Alıntı: Yeter artık bune yasonunda forum dan soğucam Genişletmek için tıkla ... soğucam nedir? kendine kendine yanlış anlayıp sonra böyle konuşma istersen. Dolanıp dolanıp cümleyi abartma olur mu ?