Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler. Bu temanın yüklenmesi ve logonun yapılaması Vuslat adminimizin emeğiyle olmuştur. Bende bir süre uzak kaldım forumdan. geldiğimdebu değişiklikle karşılandım. Gerçekten güzel tema . Benimde hoşuma gitti. bu vesile ile Vuslat adminimize teşekkür ederim glü
ALLAH c.c razı olsun sizlerden,beğendiyseniz ne mutlu bize,Güzel olan ne varsa inanın sizler için,Bu temayı bende beğenerek kullanıyorum benim beğendiğim renkte olması çok güzel,2 yıldır istediğim hayalimdeki temaydı çok şükür nasip bu güneymiş... Murat admininde desteklerini esirgemedi benden...ALLAH ondan ebediyyen razı olsun birlik ve beraberliğimiz bir ömür olsun inşallah...ALLAH yolunda yüreklerimizi koyduk biz bu yola ALLAH mahcup etmesin inşallah...
allah cc herkesten razı olsun inşaallah. Şu an bir sorun yok bende. site oldukça hızlı ve güzel. eline sağlık Vuslat adminim. Şu an hiçbir sorun yok sitede .
birlik ve beraberliğimiz bir ömür olsun inşallah...ALLAH yolunda yüreklerimizi koyduk biz bu yola ALLAH mahcup etmesin inşallah...