MustafaCİLASUN
Özel Üye
[FONT=Palatino Linotype, serif]Vaktin lal olan halini ne kadar anlıyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi hevesler için yanıyor, dur durak bilmeden ve felahı dilemeden koşuyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Neden gözyaşların, kalpte oluşan burukluğun,ötelere uzanan aşkı hiç sormuyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hakikat ne demek, adalet ki niye muazzam bir ahenk,hukuku bilmek ah kaçıyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Sual etmeyi mi bilmiyorum, niye merak etmiyuorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Nedenlerde mi kayboluyorum, yoksa umulmadık dert sökün eder mi, bilmiyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kader lahzasında neler bekliyor, umutlar ne vakit aşk ile yeşeriyor düşünüyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Yol biter mi, vuslat ruha mücerret mi, firkat kalp için muazzam keder mi diyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Neden bir hüzün var bu kalbimde, hicran ise nefesimde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Muahakkak ki sabır ve kanaat aklın ve idrakin meftun bırakan sevda bendinde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Bazen haydi diyorum, sürur için muhabbet besliyorum, niyetleniyorum gayretimle
[FONT=Palatino Linotype, serif]Sanki umman sakiniyim, hazanlaşan mevsim gibiyim, niye tefekkürü sevmekteyim
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kar yağıyor sezsizce, ne kadar zarif bir lisan-ı hal ile
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kalpler şehre muhtaç olan bir paye ise, o zaman ruh hangi hasretin firkat vecdinde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Derinden gelen ve hiç rahatsızlık vermeyen bir ses silkin artık diyor, kendi halinde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kimse sahipsiz değil, aşk lütfedilen bir ikramdır, ruhun için ramdır, azmin dilinde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ne hırs geçit verir, ne kin suhulet için nefesi ülvileştirir
[FONT=Palatino Linotype, serif]İhlas ve ihsan, gönlünü hasretmenin nedemek olduğunu ancak o idrakinle öğretir
[FONT=Palatino Linotype, serif]Akıl geçit verir, kalbin sürür içinde şevkine erişir, vahdet elhak yakındır, aşk denir
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi yakarışlar, tahkike erişmeyen sızlanışlar, nederlere göre ağıtlarda gam verir
[FONT=Palatino Linotype, serif]Mustafa CİLASUN