Okyay
ÖZEL ÜYE
TEVBE ESTAĞFURULLAH İnsan yaratılmışım Biraz zor elbet işim Selâmet olsun başım Tövbe Estağfurullah İmandan sonraki hâl İbâdetle iştigal Ve hele ki istiğfar Tövbe Estağfurullah Mü’min-i kâmil için En güzel amel için Tevbem ne güzel seçim Tövbe Estağfurullah Ötede bakmaz kimse Kul günah işlemişse Eğer kusur etmişse Burda Estağfurullah Kul hakkı çok önemli Burdayken ödemeli Hem ardından demeli Tövbe Estağfurullah Mübarek Annem Babam Onlar gönlümde Sultan İhmâlim varsa bir an Tövbe Estağfurullah Akrabayı ziyâret Hakk emrine riâyet Unutuyorsan şâyet Tövbe Estağfurullah Komşunu darıltmışsan Bilir bilmez kırmışsan Buna aldırmamışsan Tövbe Estağfurullah Eşim ve evlatlarım Kıymetli varlıklarım Eğer varsa kusurum Tövbe Estağfurullah Ya hayır söyleyeyim Ya susmayı bileyim Kendime af dileyim Tövbe Estağfurullah Kendimi inceledim Çok hatam var belledim Bu yüzden nedâmetim Tövbe Estağfurullah Rabbimden ümidim var Çünkü çok merhametkâr Dedim ki yalvar yakar Tövbe Estağfurullah Evlâ'ysa yalvarmaklar İstiğfar en büyük kâr İnşaallah af çıkar Tövbe Estağfurullah O’nun şânı çok yüce Bağışlar isteyince Biz baş eğerek kulca Tövbe Estağfurullah İnsan olmak bi taraf Kulu olmak ne şeref Şükr için işte tarif Tövbe Estağfurullah Cennete girebilmek Önce arınmak gerek Belki de şu söz bilet Tövbe Estağfurullah En iyisi uyanmak Yaradan’a dayanmak Yolun olsun ap apak Tövbe Estağfurullah Mü’min kardeşi sevmek Yoluna ışık demek Beraberce söylemek Tövbe Estağfurullah Selâmdan ketum olmak Selâmet bulamamak Hemen söylemeye bak Tövbe Estağfurullah İstiğfarın birebir Sonra salavat getir Kula şifa gibidir Tövbe Estağfurullah Mevlâ hoşnûd olursa Zîşân memnun kalırsa(s,a.v) Baş üstüne alınsa Mahâl Estağfurullah Buyrun Tevbe İstiğfar Onda nice hikmet var Diyelim tekrar tekrar Tövbe Estağfurullah Şevket OKYAY |
Moderatör tarafında düzenlendi: