Ramazan 1
Okyay ÖZEL ÜYE 19 Haz 2015 #2 Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) Tahkar'ım! Okunmasını kolaylaştırmak için hepsini bir araya topladım. Ha şimdi; Ramazan ne güzel benim memleketimde Tekrar tekrar mübarek olsun. Son düzenleme: 18 Haz 2016
Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) Tahkar'ım! Okunmasını kolaylaştırmak için hepsini bir araya topladım. Ha şimdi; Ramazan ne güzel benim memleketimde Tekrar tekrar mübarek olsun.
TaHKaR Aktif Üyemiz 19 Haz 2015 #3 Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) takdirle izliyorum değerli şairim sizi.güzel şiirlerinize ve dehanıza hayranım.çok güzel olmuş...
Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) takdirle izliyorum değerli şairim sizi.güzel şiirlerinize ve dehanıza hayranım.çok güzel olmuş...
VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Haz 2015 #4 Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) ALLAH razı olsun hocam,çok çok güzel,o güzel yüreğine sağlık,uzun uzun yorum yapmak isterdim.telden giriyorum kısa yazıyorum
Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) ALLAH razı olsun hocam,çok çok güzel,o güzel yüreğine sağlık,uzun uzun yorum yapmak isterdim.telden giriyorum kısa yazıyorum
Okyay ÖZEL ÜYE 20 Haz 2015 #5 Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) TaHKaR' Alıntı: takdirle izliyorum değerli şairim sizi.güzel şiirlerinize ve dehanıza hayranım.çok güzel olmuş... Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah mübarek anında yetişiyorsunuz. İlginize teşekkürler.
Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) TaHKaR' Alıntı: takdirle izliyorum değerli şairim sizi.güzel şiirlerinize ve dehanıza hayranım.çok güzel olmuş... Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah mübarek anında yetişiyorsunuz. İlginize teşekkürler.
Okyay ÖZEL ÜYE 20 Haz 2015 #6 Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) VuSLaT' Alıntı: ALLAH razı olsun hocam,çok çok güzel,o güzel yüreğine sağlık,uzun uzun yorum yapmak isterdim.telden giriyorum kısa yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Olsun Evlat, Sizin bir kelimeniz bile yetişir. Sağ olun.
Cevap: Şevket Okyay Ramazan Resimli Şiirleri (1) VuSLaT' Alıntı: ALLAH razı olsun hocam,çok çok güzel,o güzel yüreğine sağlık,uzun uzun yorum yapmak isterdim.telden giriyorum kısa yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Olsun Evlat, Sizin bir kelimeniz bile yetişir. Sağ olun.