Doğruluk derecesini bilemeyiz,espiri olsun diye paylaştım... Ben roma kökenlimişim haaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Tem 2016 #1 Doğruluk derecesini bilemeyiz,espiri olsun diye paylaştım... Ben roma kökenlimişim haaa
MURATS44 Özel Üye 24 Tem 2016 #2 Asya çıktı haaa . Asyalıyım eeeezeldeeeeeeennnnnnn gönlüm geçmez güüüzeldennnn vaayyyyy haaa haaa m08 m08
Asya çıktı haaa . Asyalıyım eeeezeldeeeeeeennnnnnn gönlüm geçmez güüüzeldennnn vaayyyyy haaa haaa m08 m08
MURATS44 Özel Üye 25 Tem 2016 #7 mahzungarip' Alıntı: ortaya karışık bişey çıktı melezim haaa Genişletmek için tıkla ... Farklı bişey çıksa şaşardım zaten yoksa afrika çöllerinden mi geliyorsun? :F
mahzungarip' Alıntı: ortaya karışık bişey çıktı melezim haaa Genişletmek için tıkla ... Farklı bişey çıksa şaşardım zaten yoksa afrika çöllerinden mi geliyorsun? :F
xxmolinaxx Premier Сasual Dating - Live Women 28 Tem 2016 #9 Bu ayaklara göre bende Roma kökeninden geliyorum.:F
Okyay ÖZEL ÜYE 29 Tem 2016 #10 Asyalıyım eeeeeezelden, vaz geçemem güüüüzelden,,,, Tıpa tıp asyalıymışım. .............................................................................. Google de bunu gördüm. İlginizi çeker diye, buyrun. Ayak parmaklarına göre karakter analizi - CNN TÜRK - tarafsız güvenilir haberler Son düzenleme: 29 Tem 2016
Asyalıyım eeeeeezelden, vaz geçemem güüüüzelden,,,, Tıpa tıp asyalıymışım. .............................................................................. Google de bunu gördüm. İlginizi çeker diye, buyrun. Ayak parmaklarına göre karakter analizi - CNN TÜRK - tarafsız güvenilir haberler