Tahkar adminim,
Madem alacaksınız, ki bu tür eşyalar uzun yıllar boyunca bir defa alınıyor. Tv dünyasıda telefon gibi çok çabuk ilerliyor. Her modelde ayrı özellikler çıkıyor. Uzun zaman aralıklarıyla alınacak bir cihazda kalite olarak fiyat farkını mümkün olduğunca gözardı etmeye çalışmak gerekiyor.
Çok çeşitli markalar var. Hepside iş görür ama bazıları gerçekten insana keyf veriyor.
samsung ve Lg oldukça iyi markalar. Bu ikisi arasında en fazla tercih edilen de samsung. İsim yapmış herkes onu alıyor.
Ama Philips ve Sony ... bunlardan açık ara önde. Philipsin smart tv si, 3 boyutlu olması , görüntü canlılığının olması , çözünülük gibi öellikleri çok iyi. Hatta kumandadan bir tuşa basarak normal bir proğramı 3 boyutlu olarak izleme özelliğide var.
Tvlerin internete girme özelliği ise biraz kısıtlı. Bu özellik için tv alınmaz. Youtube ve birkaç kanala girebiliyor sadece.
Ama tv dünyasında , sony gibi bir markanın görüntü kalitesinin ne olduğunu söylemeye gerek yok.
Ben philips kullanıyorum ve oldukça da iyi.
Şu an 4k özellikte olanlar çıkmış. Bu süper bir özellik. Ama 4k larda smart özelliği var mı bilmiyorum. Şu an en ileri teknoloji 4k. Yalnız çok pahalı. daha piyasaya tam oturmadığı içinde bir süre daha böyle gider.
Çok acil alacaksanız Philips alın. Pişman olmazsınız. Kalitesi ortada. Samsung , Lg gibi markalar iyi olmalarına rağmen bu piyasa da yeni sayılırlar. Ben kendimi bildim bileli philips , yani pilipis var
Biraz fiyat farkı olsa da, değer.
Samsung, Lg, Philips... Tercih yapacak olsam philips alırım.