ceylannur
Yeni Üyemiz
Doktor azeri olursa
ık tık tık
- Gelesen
- Selamlar doktor bey
- Salam Sabahın heyır ( Selam iyi sabahlar)
- Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktor bey? Neyse zaten hasta olan kızım Bir muayene ederseniz
- Gızım sen yahşi birine ohşayırsan ( Kızım sen iyi birine benziyorsun)
- Neee! Benim kız kimi okşuyormuş?
- Valla kimseyi okşamıyorum baba!
- Sus kız doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var ordan anladı herhalde hııı?
-Pişik ele degel kucaga yaraşır ( Kedi ellenmemeli kucağa alınmalı)
- Doktor sen ne diyosun ya
- Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?)
- At mıyız biz haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena olucak doktooor
- Kızım soyunasın sırtına gulag asmag isterem ( Soyun kızım sırtını dinlemek istiyorum)
- Babaaa ya bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa Ben sırtımda kulak falan istemem büüeeee
- Kızımı ağlattın
- Men indi dayandıraram Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi durdururum Merak ettim niye ağlıyorsun?)
- Bak hala ne diyo baba yaaa
- Ağlamasan balam Baban yaşlıdır dözebilamaz (Ağlama çocuğum baban yaşlıdır dayanamaz)
- Lan artis doktor küüüüüüüüüüüüt
- Özümü itirdim Daglara kar düşende bülbüle gam düşende ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende olleyyolleyyolleyy
ık tık tık
- Gelesen
- Selamlar doktor bey
- Salam Sabahın heyır ( Selam iyi sabahlar)
- Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktor bey? Neyse zaten hasta olan kızım Bir muayene ederseniz
- Gızım sen yahşi birine ohşayırsan ( Kızım sen iyi birine benziyorsun)
- Neee! Benim kız kimi okşuyormuş?
- Valla kimseyi okşamıyorum baba!
- Sus kız doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var ordan anladı herhalde hııı?
-Pişik ele degel kucaga yaraşır ( Kedi ellenmemeli kucağa alınmalı)
- Doktor sen ne diyosun ya
- Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?)
- At mıyız biz haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena olucak doktooor
- Kızım soyunasın sırtına gulag asmag isterem ( Soyun kızım sırtını dinlemek istiyorum)
- Babaaa ya bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa Ben sırtımda kulak falan istemem büüeeee
- Kızımı ağlattın
- Men indi dayandıraram Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi durdururum Merak ettim niye ağlıyorsun?)
- Bak hala ne diyo baba yaaa
- Ağlamasan balam Baban yaşlıdır dözebilamaz (Ağlama çocuğum baban yaşlıdır dayanamaz)
- Lan artis doktor küüüüüüüüüüüüt
- Özümü itirdim Daglara kar düşende bülbüle gam düşende ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende olleyyolleyyolleyy