Değişik bir ev
MURATS44 Özel Üye 13 May 2011 #2 Güzelmiş. Şimdi orda olacaksın. Denizin hafif sesiyleeee bi güzel uyuyacaksın. Eline sağlıkkkk çok hoş bi yer.
Güzelmiş. Şimdi orda olacaksın. Denizin hafif sesiyleeee bi güzel uyuyacaksın. Eline sağlıkkkk çok hoş bi yer.
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Nis 2012 #4 Bu villayı hasrete aldım,,,,güle güle otur hasret,,,çatı katı benim olsun....
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 28 Nis 2012 #5 En güzel yerini almışın amam08neyse sana gelirim her gün artıkm08
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Nis 2012 #6 Yuvarlak minder koltukta senin olsun denizi seyret,,, arada bana gel beraber yıldızları sayalım....m08m08m08
Yuvarlak minder koltukta senin olsun denizi seyret,,, arada bana gel beraber yıldızları sayalım....m08m08m08
HASAN CAN Active member 28 Nis 2012 #8 yuvarlak mindeli koltuk benim. kimseye vermem. boşuna göz dikmeyin.
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 28 Nis 2012 #9 tmm senin olsun nede olsa çok yer var ben bi minder bulurumm08
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Nis 2012 #10 Babanneme söleyem size bol bol minder diksin ana bir mindere kaç kişi talip,,,,haaahaaahaaa İstanbul sana jakuzili odayı verelim misafirleri orda ağırlıyoz....
Babanneme söleyem size bol bol minder diksin ana bir mindere kaç kişi talip,,,,haaahaaahaaa İstanbul sana jakuzili odayı verelim misafirleri orda ağırlıyoz....