Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel konu olunca , photoshop'la uğraşmak gerçekten hoş oluyor. hoşgörünüze sığınarak sizin de şiirleriniz ve konularınız üzerinde biraz uğraşıyorum. İçerik güzel olunca daha da hoş oluyor. İnşallah yanlış anlamıyorsunuz Tahkar bey.,,,,,,
Güzel konu olunca , photoshop'la uğraşmak gerçekten hoş oluyor. hoşgörünüze sığınarak sizin de şiirleriniz ve konularınız üzerinde biraz uğraşıyorum. İçerik güzel olunca daha da hoş oluyor. İnşallah yanlış anlamıyorsunuz Tahkar bey.,,,,,,
Ha bu arada profesyonel değilim inanki. ... ellerine sağlık harika olmuş ,Harika olmus Adminim hayran kaldim hem sade hemde göz alici bir calisma olmus bayildim ben buna
Bu arada unutmadan birlikte çalışma tabiki hoş oluyor .Allah razı olsun....
Çok teşekkür ederim tahkar bey. anlayışınız için. beğendiğiniz için eyvallah. İçerik güzel olunca,,,,,,,,,,,insan kendini tutamıyor, üzerinde çalışmak istiyor,, sizde vesile oluyorsunuz,, size de ayrıca teşekkürler,,,