Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Akşam Aslanlı çeşmeye gittim.
Bugün her şeyi seninle yapmak istedim.
Bide olacakmış gibi bir sürü hayal kurdum
Onlarda mutlu eder gibi oluyor ama gerçekle yüzleşince geçiyor
işte...
Sonrada içimdeki yorgunluk ve küskünlük...
Seninle olmayı en çok bugün özledim
ALLAH c.c razı olsun tahkar bey,,,emeklerine sağlık çok güzeldi... Bende o güzel satırlara istinaden,,,bu resimi ve satırlarımı hediye ediyorum,,,,,,
Akşamın dökülen gülleri suda Çapkın yıldızların elleri suda Dolunay gelindir telleri suda Gündüz sustun gece söyle gönül çeşmesi Silinsin bu akşam dünyanın pası Yeniden tutuşsun kalbin yarası Dolsun şairlerin sihirli taşı Gündüz sustun gece söyle gönül çeşmesi,,,,,
sizin şiir yazma gibi bir hobiniz mi vardı tahkar bey. Güzel şiirlr yazıyorsunuz. Sizede bir başlık açalım.size özel.şiirlerinizi okumaktan mutluluk duyarız. bu şiirinizde çok güzel
Yüreğinize sağlık tahkar abi. çok güzel olmuş. şiirlerinizin devamını da bekliyoruz.zevkle okuruz inşallah. vuslat adminim,senin şiirinde mükemmel. Yüreğine sağlık.
Ben bir anda silinecek sevgili miydim?
Hep seninle birlikte düşünür,bu aslanlı çeşmede
Seninle birlikte ağlardık
Ne oldu sana bilemiyorum
O sevdiğim kişi sen misin?
Yoksa bir başkası mı?
Ne olur dön artık Aslanlı çeşmeye......
sizin şiir yazma gibi bir hobiniz mi vardı tahkar bey. Güzel şiirlr yazıyorsunuz. Sizede bir başlık açalım.size özel.şiirlerinizi okumaktan mutluluk duyarız. bu şiirinizde çok güzel