MURATS44
Özel Üye
Esselamu aleyküm arkadaşlar. Bugün panel geçmişini okuduğumda bu talihsiz mesajı yazan talihsiz insana birkaç sözüm olacak.
İlk mesajından son mesajına kadar kin ve nefret dolu olan sözleri bile birbirini tutmayan bu insan daha öncede senede bir defa uğrayıp aynı sözleri söylemekten ne zaman vazgeçecek merak ediyorum.
Müslümanım diyor. elhamdülillah hepimiz müslümanız. Kendisini tanıyan ,tanımayan herkesi " Kendi selamına layık olmayan kullar" olarak görüyor. Ne yazık ki selamıma layık hiç bir kul yok burada diyecek bedbahtlığın en büyük örneğini sergilemiştir.
Emeğe saygınız yok demiş. Binlerce mesajımı silip üyeliğimi durdurdunuz demiş. Binlerce mesajı var mıydı onu kanıtlamaı çok kolay. ayrıca üyeliğini durdurduysak bu mesajları nasıl yazdın acaba? Burda hiç kimsenin emeği zayi olmaz , olmadıda bugüne kadar. elimizde olmayan nedenlerle veya sunucudan kaynaklanan durumlar haricinde , yedek yüklemek zorunda kaldığımız günlerde bir veya iki gün geriye dönmemiz dışında. Binlerce mesaj (!) Evet o binlerce mesaj , sitemiz aşağı doğru aşırı uzun olduğundan yavaşlamayı engelleyip daha kaliteli hizmet sunmak için aktif olmayan bölümler görünmez yapılmıştır. Biz çıkar bekleyip saçma sapan şiirlerinden medet umsaydık üyeliği engelleyip şiirleri açık bırakırdık. Karşımıza sanki Mehmet Akif Ersoy gibi, Nacip fazıl gibi şiir yazıyorum edasıyla saçma sapan konularla karalayıp karalayıp senede bir defa gelip huzursuzluk çıkarmaya çalışması artık can sıkıcı bir durum.
Menfaate dayalı düşüncemiz varmış. Kim menfaat için burda , şiirlerim googlede daha çok görünsün diye sitemizi kullanan bu şanssız insan şimdide kalkıp bizi menfaatçilikle suçluyor. Menfaatçi kim? açık seçik ortada. Kardeşçlik ve ümmet anlayışında bizim görüşümüzü bütün canlarımız biliyor. Buna senin yorum yapma hakkın yok. Olamazda. Herşeyi bizlerden bekleyip siteye her gelmesinde huzursuzluk çıkarmak adet olmuş kendisinde. Daha önce de başka bir sitede küçücük bir mesele için "üyeliğimi silin" diye feryat eden yine kendisidir. Cennetyolcuları.net. İsimde vereyim. Ve bugüne kadar her sorun çıkarışında kendisine özel mesajlar yazıp kalbini hoş tutmak için, bizden biri diyerek aramızda hep beraber bütünlük içinde olmak isterken sonuç? yine aynı. değişmeyen kin dolu bir kişilik.
Foruma yazmak ENAYİLİKTİR. Evet . çok çok haklısın. Sen fece sayfalarından çıkma.En güzel durum faceden çıkmadan görünen anasayfaya bişeyler karalamaktır. Birkaç konu açıldığında aradığının bulunmadığı çok özel face sayfan. günde 18 saat fecedesin . en son ne zaman gelip Allahın selamını verdin acaba. bir yıldır aklına gelmeyen insanlar şimdimi dostun oldu. Böylemi hatırladın.Ayrıca Foruma yazmak ENAYİLİKTİR derken , binlerce konunun olduğunu da söylerken binlerce defa ENAYİ olduğunumu söylemek istedin. Burayı anlayamadım
Vuslat adminimize ise sanki bir mecburiyeti varmış gibi sitemlerle dolu , hiçte hoş olmayan cümleleri kullanmak ancak akıl eksiği olan beyinlere has durumdur. Vuslat adminimiz msn kullanmıyor. Bizler bile sitede bir sorun olduğunda , kensine ulaşmak istediğimizde sitemin özel mesaj sistemini kullanıyoruz. Heralde kendini ayrıcalıklı sandığı için zorla msn kullandırmak istiyor. Bunun yorumunuda Vuslat adminime bırakıyorum.
Kul hakkı davasına girmeyin demiş kendisi. Bence hiç girmeyelim. İftira ve bu cümlelerin hesabını sormak istesek heralde Rabbim en güzel cevabı verecektir. Biz kendisine yanlış yapmadığımız gibi emeklerinide yok sayarak silmedik. Sadece sitenin akıcılığı için 10'a yakın başlığı görünmez yaptık. Bir insana yakışır gibi gelip bunu bizlere sorsaydı elbetteki gereken cevap mantık dahilinde verilecekti.
Ahirette karşına çıkmak gibi bir düşüncemiz yok zaten. Sitemizi kendi şiirlerin için kullanıp , siteye geldiğinde de sadece kendi şiirlerin dışında hiçbir yere bakmayıp, bir Allahın selamını vermediğinide sen bizden daha iyi biliyorsun.Bu nedenle kul hakkına bence hiç girme. Buna rağmen biz bütün hakkımızı sana helal ediyoruz. Çünkü şiir dediğin şeylerle bizim bir çıkarımız olmadı ama sen googlede şiirlerini daha çok insana ulaştırma şansını yakaladın. Ayrıca bu sözüme de ister alın ister alınma şu an itibariyle hiç önemi yok sitemizdeki yazarlarımızın , şairlerimizin eserlerine bakıpta bende şairim diye dolanma . Şiirlerin ve konuların seni bağlar.
Sonuç olarak, Bu yaptığınla yaşına ve kişiliğine göre yorum yapmanı , bizlere sormanı beklerdik. Olmayınca olmuyor. Son bir seneden sonra siteye geldin hiç kimseyi selam vermeye layık görmedin , kin ve nefretini kustun .rahatlamışsındır inşaallah. Müslümanım diyorsun. ama bu nefret ve kin!!!! Nasıl bir müslümanlık. gıybet edeceğini alenen açıklamışsın. Buyur... Meydan senin. İstediğin kadar kötüleyebilirsin. Bu siteyi senin sözlerinle açmadık, senin sözlerinle kapamayacaz ve senin sözlerinlede zarar görmeyecek. İstediğin kadar kötüleyebilirsin .
Artık sizde benim düşmanımsınız . Bu forumun ne kadar yalancı ve riyakar olduğunu anlatacağım.
son cümlde ne dostum ne kardeşimsiniz. Birbirini tutmayan cümleler. Senin dostluğun bize ne kazandıracak ki , düşmanlığında bize zarar versin. Ben senin gibi ne bir dostum nede bir arkadaşım olmasını asla istemem. Bu kaçıncı sorunun. Her defasında sana yağ çekecek durumda yok. Seni bulmak isteyen kim?
buraya gelip dikkat çekmeye çalışacağına gel insan gibi ALLAH'ın selamını ver kucaklaşalım. ama sen her defasında içindekini döküp düşmanlık etmeyi seçtin. Buda senin kararın.
Yaradılanı hoşgör yaradandan ötürü. sana çok kızgın olmama rağmen , genele açık bir alanı kişisel görüşün için kullanman hiçte yakışık alır bir durum değildi.sana yakışanı yaptın. Tebrik ederim.
son olarak;
Konularından bir tek harf bile silinmedi. Eğerki bir daha en ufak bir sıkıntı olur, kesinlikle banlanacağını bilmen iyi olur. Gelip konularımı silin edebiyatı yaparsan öncekiler gibi bunu sana sormam. Gerekirse son harfine kadar silerim. ayıptır yaptığın. Bu halin ve duruşunla da bu siteye bir daha girmesen iyi olur.
bizden yana hakkımız helaldir. İnşaallah bu son mesajlaşma olur. sana hayatında mutluluklar dilerim. Bizden ve sitemizden , ailemizden uzak dur huzur bozma başka birşey istemiyoruz.
bu sayfayı dışardan okuyup , gelip edebiyatına devam edeceğinide biliyorum. Zahmet etme istersen. Senin ne yapmaya çalıştığını, ilgi ve alaka aradığını biliyorum. Sen o ilgi ve alakayı fecede bulursun burda değil.
©Murat's44
Son düzenleme: